Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt. Een prachtig ontworpen munt die in het teken staat van de Ghanese luipaard. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). Gelimiteerde uitgave van 50.000 munten. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMGHLU1T17

Deze indrukwekkend vormgegeven 1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt is een uitgave van de Amerikaanse munthuis bekend als Scottsdale Silver en is geïnspireerd door de grote katachtigen van de Afrikaanse wildernis. Een puur zilveren munt geslagen met een zuiverheid van 999/1000 in een gewicht van 1 troy ounce, ofwel 31,1 gram zilver.

Ontwerp van de 1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt
De zilveren Ghana Luipaard 2017 munt kent een prachtig ontwerp van een hurkende luipaard op een rots. Deze munt met Afrikaanse thema, is een uitgave van de Amerikaanse maker Scottsdale Silver in samenwerking met het land Ghana en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 5 cedi. Deze munt is uitgebracht als een gelimiteerde uitgave van slechts 50.000 zilveren munten voor wereldwijd verkoop.

Koop direct uw 1 Oz Ghana Luipaard 2017
U kunt de 1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt direct bestellen online of in onze winkel. Deze munt van zilver is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via de producent. Gegevens over onder andere de afmeting en herkomst van deze zilveren Ghana Luipaard 2017 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. D
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantScottsdale Mint
HerkomstGhana
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Oplage50.000
Nominale waardeCEDIS 5,-
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Ghana Luipaard 2017 zilveren munt