Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 gouden munt

De 1 oz Fiji Taku Schildpad is een prachtige gouden munt die vanwege de beperkte oplage direct als waardevol kan worden bestempeld. Waardevol als belegging en uiteraard waardevol voor de verzamelaar van munten. De gouden Fiji Taku Schildpad van 1 oz, gelijk aan het gewicht van 31,1 gram, wordt geproduceerd door New Zealand Mint en is rechtstreeks afkomstig van de smelter. De gouden munt wordt origineel geleverd in de capsuleverpakking.

Niet leverbaar

SKU
GMFI1T13

De 1 oz Fiji Taku Schildpad is een gouden munt die wordt geproduceerd door de fabrikant New Zealand Mint. De munt met een gewicht van 31,1 gram heeft een diameter van 31,1 millimeter en een dikte van 2,8 millimeter. De munt is bijzonder in zijn soort doordat de 1 oz Fiji Taku Schildpad in een beperkte oplage wordt geproduceerd. Met het kopen van deze gouden munt heeft u dan ook een uniek object in handen die een grote waarde vertegenwoordigt. De oplage van deze originele gouden munt is over de hele wereld beperkt tot 250.000 exemplaren. Uniek dus voor verzamelaars, maar ook waardevol als investering voor beleggers in gouden munten.

Gouden munt Fiji Taku Schilpad
De naam van de gouden munt 1 oz Fiji Taku Schildpad is te herleiden naar de Fiji eilanden en naar de daar voorkomende schildpad, die door de bewoners daar de benaming Taku heeft gekregen. Op de 1 oz Fiji Taku Schildpad staat de betreffende schildpad dan ook prominent afgebeeld. Het betreft een ontwerp van een zwemmende schildpad, zoals ook aan de luchtbellen om de schildpad heen te zien is. Op de achterkant van deze bijzondere munt staat het wapenschild van Fiji afgebeeld met aan beide zijden van het schild twee inheemse personen in traditionele kleding. De nominale waarde van de munt bedraagt FJ$ 200,-. Bij bestelling wordt de 1 oz Fiji Taku Schildpad in capsuleverpakking rechtstreeks van de smelter door Goudpensioen.nl geleverd.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstFiji
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Oplage250.000
Nominale waardeFJ$ 200,-
Diameter (mm)32,1
Dikte (mm)2,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 gouden munt