Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 oz Fiji Taku Schildpad is een prachtige gouden munt die vanwege de beperkte oplage direct als waardevol kan worden bestempeld. Waardevol als belegging en uiteraard waardevol voor de verzamelaar van munten. De gouden Fiji Taku Schildpad van 1 oz, gelijk aan het gewicht van 31,1 gram, wordt geproduceerd door New Zealand Mint en is rechtstreeks afkomstig van de smelter. De gouden munt wordt origineel geleverd in de capsuleverpakking.De 1 oz Fiji Taku Schildpad is een gouden munt die wordt geproduceerd door de fabrikant New Zealand Mint. De munt met een gewicht van 31,1 gram heeft een diameter van 31,1 millimeter en een dikte van 2,8 millimeter. De munt is bijzonder in zijn soort doordat de 1 oz Fiji Taku Schildpad in een beperkte oplage wordt geproduceerd. Met het kopen van deze gouden munt heeft u dan ook een uniek object in handen die een grote waarde vertegenwoordigt. De oplage van deze originele gouden munt is over de hele wereld beperkt tot 250.000 exemplaren. Uniek dus voor verzamelaars, maar ook waardevol als investering voor beleggers in gouden munten.

Gouden munt Fiji Taku Schilpad
De naam van de gouden munt 1 oz Fiji Taku Schildpad is te herleiden naar de Fiji eilanden en naar de daar voorkomende schildpad, die door de bewoners daar de benaming Taku heeft gekregen. Op de 1 oz Fiji Taku Schildpad staat de betreffende schildpad dan ook prominent afgebeeld. Het betreft een ontwerp van een zwemmende schildpad, zoals ook aan de luchtbellen om de schildpad heen te zien is. Op de achterkant van deze bijzondere munt staat het wapenschild van Fiji afgebeeld met aan beide zijden van het schild twee inheemse personen in traditionele kleding. De nominale waarde van de munt bedraagt FJ$ 200,-. Bij bestelling wordt de 1 oz Fiji Taku Schildpad in capsuleverpakking rechtstreeks van de smelter door Goudpensioen.nl geleverd.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant New Zealand Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 32,10 x dikte 2,80 mm
Nominale waarde FJ$ 200,-
Certificaat Ja
Herkomst Fiji
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha