Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt

De 1 oz Schildpad 2014 in het zilver is een munt van puur zilver geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. De munt 1 oz Fiji Taku is dan ook een aankoop van fysiek zilver en kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMFITA1T14
€ 49,99

Zeer beperkt leverbaar! OP=OP

De 1 oz Niue Schildpad 2014 Zilver is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt de munt uniek en uiteraard ook waardevol, zodat de munt prima als een investering gekocht kan worden. De 1 oz Niue Schildpad 2014 Zilver kan echter ook uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd. De 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel NZ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Ontwerp van de 1 oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt
Deze munt is prachtig ontworpen en de schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende houding en wordt omringd door luchtbellen. Op de keerzijde is het portret van Elizabeth II afgebeeld, hoofde van het Britse Gemenebest.

Niue Schildpad 2014 zilveren munt online kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt die in een beperkte oplage is geslagen en meteen online bestelling bij Goudpensioen.nl. Voor productspecificaties en beschikbaarheid klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant New Zealand Mint
Herkomst Niue
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2014
Oplage 350.000
Nominale waarde NZ$ 2,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 3,2
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt