Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt

De 1 oz Schildpad 2014 in het zilver is een munt van puur zilver geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. De munt 1 oz Fiji Taku is dan ook een aankoop van fysiek zilver en kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.

Niet leverbaar

SKU
ZMFITA1T14

Zeer beperkt leverbaar! OP=OP

De 1 oz Niue Schildpad 2014 Zilver is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt de munt uniek en uiteraard ook waardevol, zodat de munt prima als een investering gekocht kan worden. De 1 oz Niue Schildpad 2014 Zilver kan echter ook uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd. De 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel NZ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Ontwerp van de 1 oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt
Deze munt is prachtig ontworpen en de schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende houding en wordt omringd door luchtbellen. Op de keerzijde is het portret van Elizabeth II afgebeeld, hoofde van het Britse Gemenebest.

Niue Schildpad 2014 zilveren munt online kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt die in een beperkte oplage is geslagen en meteen online bestelling bij Goudpensioen.nl. Voor productspecificaties en beschikbaarheid klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage350.000
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2014 zilveren munt