Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Fiji Iguana 2016 zilveren munt

Deze 1 Oz Fiji Iguana 2016 zilveren munt is uitgegeven door Scottsdale Silver en het eiland Fiji. Geslagen in puur zilver in een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) en in een beperkte oplage van 75.000 munten. Meer productgegevens treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMFIIG1T16

De 1 Oz Fiji Iguana 2016 is een zilveren munt uit de Fiji Iguana reeks. Deze munt is geslagen als een samenwerking tussen de Amerikaanse Scottsdale Silver en het eiland Fiji. Deze .999 puur zilveren munt kenmerkt zich door een afbeelding van een iguana en is zowel een interessante overweging voor zilverbeleggers als verzamelaars van zilveren munten. Het is geslagen als een gelimiteerde oplage munt in een gewicht van 1 troy ounce, ofwel 31,1 gram zilver.

Kenmerken van de 1 Oz Fiji Iguana 2016 zilveren munt
De Fiji Iguana 2016 zilveren munt is geslagen als gelimiteerde oplage van slechts 75.000 munten voor wereldwijde verkoop. Op deze munt is een iguana op een takje afgebeeld samen met gegevens over het gewicht een zuiverheid van 999/1000 zilver. De keerzijde van deze munt geeft het wapen van Fiji weer samen met de nominale waard van 1 Fiji Dollar.

Koop direct uw 1 Oz Fiji Iguana 2016 munt
Deze 1 Oz Fiji Iguana 2016 zilveren munt is direct te bestellen Deze mooi ontworpen zilveren munt is direct te bestellen online of in onze winkel. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via de producent. Gegevens over onder andere de afmeting en herkomst van deze zilveren Iguana 2016 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantScottsdale Mint
HerkomstFiji
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Oplage75.000
Nominale waardeFJ$ 1,-
Diameter (mm)39
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Fiji Iguana 2016 zilveren munt