Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Chinese Panda 2014 zilveren munt

De Chinese Panda is een populaire zilveren munt die elk jaar voorzien wordt van een nieuw ontwerp. De munt bestaat uit zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt 1 Troy Ounce, wat overeenkomt met ongeveer 31,1 gram.

Niet leverbaar

SKU
ZMCHPA141T

De 1 Troy ounce Chinese Panda 2014 is een populaire munt. Deze serie wordt sinds 1983 door de Chinese Mint uitgegeven. De munt staat altijd in het teken van de belangrijkste beschermde diersoort van Volksrepubliek China: De reuze panda. Elk jaar wordt de munt voorzien van een nieuwe opdruk. Als gevolg zijn de Chinese Panda zilveren munten erg in trek bij verzamelaars. De munt bevat 99,9% puur zilver en is 40,1 millimeter in de diameter met een dikte van 2,6 millimeter. De munt weegt 1 Troy ounce wat overeenkomt met ongeveer 31,1 gram.

Chinese Panda 2014 zilveren munt
Een van de belangrijkste kenmerken van de Chinese Panda munt, is het ontwerp. Wij worden er jaarlijks verrast met een levensechte weergave van de reuze panda, soms alleen en soms als een groep afgebeeld. Voor het jaar 2014 wordt een enkele panda op de munt afgebeeld, omringd door zijn natuurlijke en bamboerijke omgeving. Naast hem wordt de nominale waarde van de munt in Chinese Yuan uitgedrukt en daaronder de informatie over het gewicht van deze zilveren munt. De achterzijde blijft onveranderd; hier zien wij de Temple of Heaven in Beijing en het jaar van uitgave.

2014 Chinese Panda munt kopen
De Chinese Panda munt bevat 99,9% puur zilver en wordt geproduceerd in een kleinere oplage vergeleken met andere zilver munten als de Maple Leaf en de American Eagle. Doordat er jaarlijks een nieuwe versie verschijnt, geldt dan dat de zilveren 2014 Chinese Panda munt alleen te verkrijgen is zolang de voorraad nog strekt.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waardeCYN 25,-
Diameter (mm)40,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Chinese Panda 2014 zilveren munt