Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017 zilveren munt

De 1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017 is uitgegeven ter ere van een van de meest bekende beleggingsmunten ter wereld. Deze zilveren Krugerrand munt is geslagen in 31,1 gram puur zilver.

Niet leverbaar

SKU
ZMKR1T17JB
Producent
  • Rand Refinery

Deze 1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017 zilveren munt is uitgebracht ter ere van het 50-jarige bestaan van de oudste en bekendste officiële beleggingsmunt van Zuid-Afrika. De gouden versie van de Krugerrand munt wordt al sinds 1967 uitgegeven door de South-African Rand Refinery. Nu kunt u ook een stukje geschiedenis eren met deze zilveren editie, geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) 99,9% fijn zilver.

Kenmerken van de zilveren 1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017
Op de voorkant van de 1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017 wordt het gezicht van Paul Kruger afgebeeld. Deze bekende leider van het boerenverzet tegen Groot-Brittannië, was de vijfde en laatste president van de Zuid-Afrikaansche Republiek (Transvaal). Op de achterzijde van deze munt vindt u, net als op andere Krugerrand edities, een afbeelding van de springbok. Op deze munt is tevens in het klein de woorden “50 Year Anniversary” en “1967” en”2017” toegevoegd. Het opvallende aan de Zuid-Afrikaanse Krugerrand is dat het een wettelijk betaalmiddel is zonder nominale waarde.

De Jubileum editie van de 1 Oz Krugerrand 2017 zilveren munt kopen
Voeg deze munt direct aan uw verzameling toe. Er worden 1.000.000 van deze munten geslagen voor de wereldwijde verkoop. U koopt dan een zilveren jubileumeditie ter ere van een van de meest bekende en erkende gouden munten ter wereld, geslagen in een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Deze munt ontvangt u samen met een certificaat uitgegeven door Rand Refinery. Meer gegevens over deze zilveren munt kunt u vinden door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRand Refinery
HerkomstZuid Afrika
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Nominale waarde-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)3
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz 50 jaar Jubileum Krugerrand 2017 zilveren munt