Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Maple Leaf gouden munt (diverse jaren)

1/4 Oz Maple Leaf gouden munten worden geslagen in het hoogste gehalte zuiver goud. Maple Leaf gouden munten behoren tot de best verkochte munten wereldwijd. Deze munt is geslagen in een gewicht van 7,77 gram.
In voorraad

In voorraad

SKU
GMMALE1/4T
€ 478,05

De 1/4 troy ounce Maple Leaf munten zijn geslagen in precies 7,775 gram puur goud. De Royal Canadian Mint bracht in 1979 de eerste 1 troy ounce  gouden Maple Leaf uit en is sindsdien een topspeler op de wereldwijde goudmarkt te noemen. Tot dan toe was de Zuid-Afrikaanse Krugerrand nog heer en meester, maar de 1 troy ounce Maple Leaf evenaarde al snel de populariteit van deze gouden munten.

De 1/4 Oz gouden Maple Leaf: wettig betaalmiddel
De Canadese Maple Leaf Goud wordt beschouwd als wettig betaalmiddel in Canada en heeft een nominale waarde van 50 Canadese dollar. Door het design met het Canadese Esdoornblad is de Maple Leaf goud een van de meest  herkenbare munten ter wereld.  De1/4 troy ounce Maple Leaf munten zijn door de LBMA geaccrediteerd.

Maple Leaf gouden munt kopen uit diverse jaren
De afgebeelde gouden munt dient slechts als voorbeeld. U ontvangt een gouden Maple Leaf munt uit een willekeurig jaartal. Het is niet mogelijk om een specifiek jaartal te kiezen. Let op dat alle gouden Maple Leaf munten die voor het jaar 2015 zijn uitgebracht zonder ribbel-ontwerp zijn geslagen. Meer productspecificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999 of 999,9
Gewicht van edelmetaal 7,77 gram | 1/4 troy ounce
Kwaliteit Gecirculeerd
Jaar Diverse
Nominale waarde CA$ 10,-
Diameter (mm) 20
Dikte (mm) 1,7
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/4 Oz Maple Leaf gouden munt (diverse jaren)