Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1/2 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt

De 1/2 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 wordt geslagen door Perth Mint en is een waardevol object voor verzamelaars, maar kan ook perfect gekocht worden om als geschenk te worden weggegeven. De 1/2 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 komt uit de Lunar serie II en heeft slang als prominente afbeelding in verband met de Chinese maankalender: 2013 is namelijk in China het Jaar van de Slang.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN1/2T13

De 1/2 Oz Lunar Slang 2013 Zilver is een bijzondere munt uit de Lunar serie II: een serie van het Australische munthuis Perth Mint. De munten in de Lunar serie II kennen het hoogste zuiverheidsgehalte aan zilver van 99,9 procent en dit is tevens het geval bij de 1/2 Oz Lunar Slang 2013 Zilver.

Het ontwerp van de 1/2 Oz Lunar Slang 2013
Daarnaast staan de munten in de Lunar serie II bekend om het indrukwekkende design van de munten en dit ziet u ook zeker terug bij de 1/2 Oz Lunar Slang 2013 Zilver. Zo is het ontwerp van deze munt niet alleen goed bedacht, maar ook zeker goed uitgevoerd met alle nauwkeurigheid en alle details. Volgens de Chinese maandkalender is het jaar 2013 het Jaar van de Slang. Om de slang in het Jaar van de Slang te eren, heeft de Perth Mint de slang een bijzondere plek gegeven in de Lunar serie II op een bijzondere munt.

Kenmerken van de 1/2 Oz Lunar Slang 2013 munt
Deze munt bevat een afbeelding van een om een tak gekronkelde slang, met onder de afbeelding de tekst 'Year of the Snake'. De achterzijde van de munt bevat tevens een bedrukking, namelijk de nominale waarde van de munt (1 Australische dollar) en een afbeelding van koningin Elizabeth II met kroon. De munt heeft een gewicht van 1/2 Troy Ounce, ofwel een gewicht van 15,55 gram aan puur zilver.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal15,55 gram | 1/2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)36,6
Dikte (mm)2,3
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt