Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/10 Oz Maple Leaf gouden munt (diverse jaren)

Door het hoge goud gehalte van de 1/10 troy ounce gouden Maple Leaf munten, zijn ze enorm populair onder investeerders. Een Golden Maple Leaf munt is 24 karaat goud.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1/10T

Een praktische manier om te beginnen met het kopen van goud is de gouden 1/10 troy ounce Maple Leaf, geproduceerd door de Royal Canadian Mint. 1/10 troy ounce gouden Maple Leaf munten zijn overal makkelijk te kopen en verkopen, en zijn een investering die binnen ieders budget past. Deze gouden Maple Leafs worden al sinds 1979  wereldwijd verhandeld.

Zuiver gouden 1/20 Oz Maple Leaf munt
Het was de eerste munt met een puurheid van 99,99%  zuiver goud. Het Maple Leaf ontwerp op elk van deze 1/10 troy ounce gouden Maple Leaf munten  is gebaseerd op het nationale embleem van Canada: het esdoornblad. Op de achterkant van de gouden munt vinden we koningin Elizabeth II, het staatshoofd van Canada.

Maple Leaf gouden munt kopen uit diverse jaren
De afgebeelde munt dient slechts als voorbeeld. U ontvangt een gouden Maple Leaf munt uit een willekeurig jaartal. Het is niet mogelijk om een specifiek jaartal te kiezen. Let op dat alle gouden Maple Leaf munten die voor het jaar 2015 zijn uitgebracht zonder ribbel-ontwerp zijn geslagen. Meer productspecificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999 of 999,9
Gewicht van edelmetaal 3,11 gram | 1/10 troy ounce
Kwaliteit Gecirculeerd
Jaar Diverse
Nominale waarde CA$ 5,-
Diameter (mm) 16
Dikte (mm) 1,1
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/10 Oz Maple Leaf gouden munt (diverse jaren)