Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Suriname Serva Me Servabo 2013 zilveren munt

Zilveren Maple Leaf munt van 1 Troy Ounce. Deze zilveren munt is de zuiverste munt van de wereld. Hij is namelijk 99,99% puur zilver.

Niet leverbaar

SKU
ZMSU1T13

De zilveren Suriname munt is de officiële zilveren beleggingsmunt van Suriname en bij uitstek geschikt voor een investering in zilver. Elke zilveren Suriname munt bevat 99,9% puur zilver.

De voorzijde van deze zilveren munten toont een beeltenis van de kaart van Suriname. Op de achterzijde staat het wapen van Suriname afgebeeld. De munt is wettig betaalmiddel in Suriname

(10 Surinaamse Dollars).

Suriname staat bekend om zijn goud- en zilverwinning en heeft een rijke historie op dit gebied. De Surinaamse overheid heeft de intentie uitgesproken om goud op een volledig duurzame wijze te winnen. Dankzij verantwoorde goud- en zilverwinning is de belasting voor het milieu minimaal, worden goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd en draagt de goud- en zilverproductie bij aan een duurzame ontwikkeling van de Surinaamse economie.

Een zilveren Suriname munt weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en bevat ,999/1000 puur zilver. De munten worden geslagen op LBMA geaccrediteerd zilver met de Good Delivery Status.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
HerkomstSuriname
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Nominale waardeSRD 10,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)3,1
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Suriname Serva Me Servabo 2013 zilveren munt