Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMRWAN1T09

De 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt is een zilveren munt die geproduceerd is door het gerenommeerde munthuis BH Mayer Mint uit Duitsland. De munt werd uitgegeven in het jaar 2009 en is een heus verzamelobject onder liefhebbers van zilveren munten. Dit komt niet alleen omdat de munt van hoge kwaliteit is, maar ook zeker omdat de munt binnen de geliefde Rwanda Wildlife Series valt. Deze munt is de tweede munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 5.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt is een hoogwaardige munt met een zuiverheid van 999.9 op 1000 (99,99 procent). Door deze hoge zuiverheid valt de munt onder de top van de markt en is de munt zeer populair onder liefhebbers van hoogwaardige zilveren munten. De munt heeft een gewicht van 1 Oz, ofwel 31,1 gram van het beste zilver op de globale markt.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt
Op de voorzijde van de 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt, ziet u het gedetailleerde silhouet van het continent Afrika. Onder dit silhouet, ziet u een afbeelding van de majestueuze leeuw: een beest dat veel in Afrika voorkomt en tot de 'Big Five' van het land behoort. Draait u de munt om, dan ziet u het officiële wapen van het Afrikaanse land Rwanda. Dit geldt overigens niet alleen voor de 1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt, maar ook voor de andere munten binnen de Rwanda Wildlife Serie.

Let op: Aan de bovenkant van de verpakking is een stuk van het plastic afgebroken. Ook heeft deze munt platinum van de ouderdom.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2009
Oplage5.000
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Olifant 2009 zilveren munt