Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMRWAN1T10

De 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt is een zilveren munt die in het jaar 2010 geproduceerd is door het Duitse munthuis BH Mayer Mint. De munt valt onder de serie Rwanda Wildlife Series: een muntserie met een groot aantal kwalitatief hoogwaardige zilveren munten die stuk voor stuk in het teken staan van de wilde dieren van het Afrikaanse land Rwanda. Deze munt is de derde munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 5.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt is een zilveren munt met een hoge zuiverheid van 999.9 op 1000 (99,99 procent). Door deze hoge zuiverheid, is de munt erg populair onder verzamelaars van zilveren munten en hoort de munt bij de top zilveren munten op de globale markt. De munt heeft een gewicht van 1 Oz, ofwel een gewicht van 31,1 gram. Schaft u de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt aan, dan haalt u 31,1 gram aan het beste zilver in huis.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt
De munten binnen de Rwanda Wildlife Series hebben allemaal een uniek ontwerp, maar lijken wel op elkaar. Net zoals de andere munten binnen de muntserie, ziet u op de voorzijde van de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt een silhouet van het continent Afrika. Onder dit silhouet is een realistische en gedetailleerde afbeelding van de leeuw geplaatst, die op de 1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt wordt geëerd. Draait u de munt om, dan ziet u een afbeelding van het officiële wapen van het Afrikaanse land Rwanda. Ook wordt op de achterkant de waarde van de munt getoond.

Let op: Aan de bovenkant van de verpakking is een stuk van het plastic afgebroken. Ook heeft deze munt platinum van de ouderdom.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2010
Oplage5.000
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Leeuw 2010 zilveren munt