Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Kilo Lunar Series II Muis 2008 zilveren munt

De 1 kilo Lunar Muis 2008 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Series II uitgegeven door Perth Mint. Deze bijzondere munt weegt 1000 gram zilver en is in een beperkte oplage uitgegeven.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMLUN1K08

De Lunar Serie zilveren verzamelmunten zijn geïnspireerd op de 12-jarige cyclus van de Chinese maankalender. De 1 kilo Lunar Muis 2008 werd in het Chinese jaar van de muis geslagen. Aan hen die onder het teken muis zijn geboren, worden onder andere de volgende kenmerken toegekend: slim, economisch, flexibel en charmant. Producent van deze munten, Perth Mint, is in 1899 opgericht als onderdeel van de Britse Royal Mint en staat bekend om de zeer hoge kwaliteit van zijn munten.

1 kilo Lunar Muis 2008 munten als belegging in edelmetaal
De imiddels wereldberoemde Lunar munten worden universeel gezien en gebruikt als een investering in edelmetaal. De munten hebben een gewicht van 1 kilo met een zuiverheid van 999/1000 zilver. Doordat ze in een beperkte oplage worden geslagen, hebben de munten behalve een investeringswaarde ook een verzamelwaarde.

1 kilo Lunar Muis 2008 zilveren munten
De Perth Mint in Australië begon in het jaar 1996, het jaar van de muis, met het slaan van de eerste Lunar Serie gouden munten: de muis. Doordat er slechts een beperkte oplage geslagen werd, kreeg de munt ook een verzamelwaarde. De munten van de Lunar Serie werden steeds populairder en men besloot in 1999, het jaar van het konijn, tot het produceren van een Lunar Serie zilveren munten. In 2008 kwamen de 1kilo Lunar Muis 2008 zilveren munten aan de beurt. Bestel de zilveren Lunar Muis in onze webshop zolang verkrijgbaar.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2008
Nominale waardeAU$ 30,-
Diameter (mm)100,6
Dikte (mm)14,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Kilo Lunar Series II Muis 2008 zilveren munt