Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Kilo Lunar Series II Geit 2015 zilveren munt

Koop direct de 1 kilo zilveren Lunar Geit 2015 munt. U ontvangt een fraai ontworpen munt van 1 kilo puur zilver. Het ontwerp staat in het teken van de Chinese lunar kalender en uw munt wordt in een originele capsule geleverd. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
ZMLUN1K15
€ 1.202,59

De zilver 1 kilo Lunar Geit 2015 munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II die uitgegeven wordt in het zilver en goud. Deze 1 kilo editie is zeer gewild door zijn indrukwekkende formaat en zuiverheid van 999/1000. Lunar munten worden jaarlijks uitgebracht door Perth Mint in Australië en voorzien van een ontwerp geïnspireerd door de Chinese maankalender. Het jaar 2015 staat in het teken van de geit.

1 kilo puur zilver: Lunar Geit 2015
U koopt hier 1 kilo puur zilver in zijn mooiste vorm. Het ontwerp van deze munt komt volledig tot zijn recht en zal zeker in de smaak vallen bij verzamelaars van bijzondere zilveren munten. Op de munt zien wij een afbeelding van een familie grazende geiten en de tekst “Year of the Goat”. De keerzijde van deze zilveren munt laat het portret zien van Koningin Elizabeth II.

De 1 kilo zilveren Lunar Geit 2015 munt kopen
U kunt de zilveren 1 kilo Lunar Geit 2015 munt meteen bestellen in onze webshop. Voeg dit product aan uw winkelwagen toe en reken veilig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Het is tevens mogelijk om deze kilo zilver in onze winkel in Amsterdam te bestellen waar wij u graag helpen met het plaatsen deze order. Aanvullende gegevens met betrekking tot de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeAU$ 30,-
Diameter (mm)100,6
Dikte (mm)14,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Kilo Lunar Series II Geit 2015 zilveren munt