Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt

Deze 1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt is onderdeel van de populaire Lunar Serie van de Australische Perth Mint. De munt is geslagen in zuiver zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMS1LU1T99

Maak kennis met de 1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt: één van de beste munten van het Australische munthuis Perth Mint. De zilveren munt is geslagen in het kader van het jaar van het konijn: één van de dieren die in de Chinese dierenriem thuishoort. Zo wordt het lieve, maar eigenwijze dier in al zijn glorie op de munt afgebeeld, waarbij het zuivere zilver van de munt uitstekend tot zijn recht komt.

Bijzondere Lunar Konijn 1999 munt
Toen Perth Mint de 1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt uitgaf in het jaar 1999, werd er slechts een kleine oplage van de munt gemaakt. Hierdoor is de 1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt vrij zeldzaam, want de munt nog interessanter maakt voor liefhebbers van zilveren munten. Bent u op zoek naar een unieke munt voor uw verzameling? Dan is deze zilveren munt van de Lunar Serie I wellicht iets voor u.

Kenmerken van de 1 Oz Lunar Konijn 1999 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt is geslagen in het beste zilver van de hoogste zuiverheid, namelijk een zuiverheid van 999/1000. Voegt u deze munt toe aan uw verzameling, dan weet u dus zeker dat u een geweldige munt in huis haalt. Verder heeft de munt een gewicht van 1 Oz of 1 Troy Ounce, ofwel een gewicht van 31,1 gram aan het beste zilver op de markt.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar1999
Oplage63.644
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Konijn 1999 zilveren munt