Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt

Bestel uw zilveren 1 Oz Lunar Haan 2005 munt. Deze munt is afkomstig van de populaire Lunar serie van de Australische Perth Mint. Het bestaat uit puur zilver, geslagen in een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMS1LU1T05

Bent u in het jaar van de haan geboren volgens de Chinese astrologie en verzamelt u de beste zilveren munten op de markt? Dan is de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt van munthuis Perth Mint wellicht iets voor u. Deze munt staat namelijk geheel in het teken van de haan: één van de dieren van de Chinese dierenriem.

Ontwerp van de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt
De haan is een trots dier, die zijn prachtige veren graag aan de rest van de wereld laat zien. Munthuis Perth Mint heeft deze eigenschap duidelijk doorgevoerd op de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt, want als u deze munt bekijkt ziet u direct de trots en ijdelheid van de haan. En omdat de afbeelding van de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt in alle details is uitgewerkt bij het slaan van de munt, heeft de munt een indrukwekkende uitstraling. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Verrijk uw verzameling met de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005
De zilveren munt is slechts in een kleine oplage uitgegeven door Perth Mint. Hierdoor heeft de munt een hoge waarde, die in de toekomst alleen nog maar meer stijgt. Bent u op zoek naar een unieke, zeldzame munt? Dan is de 1 Oz Lunar Series I Haan 2005 in het zilver iets voor u.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2005
Oplage92.691
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Haan 2005 zilveren munt