Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Birds of Prey - Peregrine Falcon 2014 zilveren munt

De 1 Oz zilver Birds of Prey Peregrine Falcon 2014 munt is onderdeel van de Birds of Prey series van de Royal Canadian Mint. De  Peregine Falcon is gemunt in puur zilver en heeft een oplage van 1.000.000 stuks.

Niet leverbaar

SKU
ZMMALE1T14PE

De 1 Troy Ounce Peregrine Falcon is een zilveren munt uit de nieuwe Birds of Prey serie van de Royal Canadian Mint. De Peregrine Falcon is de eerste van vier speciaal ontworpen munten waarbij er prachtige roofvogels in de schijnwerpers staan. Er zullen twee Birds of Prey munten per jaar verschijnen. De laatste jaren heeft Royal Canadian Mint met groot succes dit soort miniseries op de markt gebracht. Het is dus te verwachten dat deze munt in trek zal zijn onder zowel beleggers als verzamelaars.

De munten van de Birds of Prey series
De zilveren Birds of Prey series bestaat uit een totaal van vier munten, die in het jaar 2014 en 2015 zullen verschijnen. Momenteel zijn de volgende munten uit deze serie verkrijgbaar:

  • 1 Oz Birds of Prey - Great Horned Owl 2015 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Red-tailed Hawk 2015 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Bald Eagle 2014 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Peregrine Falcon 2014 zilveren munt


Speciale uitgave: Peregrine Falcon 2014 zilveren munt

Liefhebbers van andere Royal Canadian Mint producten zullen het gedetailleerde ontwerp van de Peregrine Falcon munt zeer waarderen. Deze prachtige zilveren munt is voorzien van een indrukwekkende illustratie van een slechtvalk in duikvlucht. Deze vogel is bekend om zijn bliksemsnelle vlucht met een duiksnelheid tot wel 350 kilometer per uur, hiermee is de slechtvalk de snelste dier ter wereld. Slechtvalken hebben ook een opmerkelijke grootte met een gemiddelde lengte van 43 centimeter en een spanwijdte van boven de 100 centimeter.

De Peregrine Falcon 2014 bestellen
De Peregrine Falcon wordt gemunt in de fijnste zilver en heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). De productielimiet van deze munt is door Royal Canadian Mint vastgesteld op 1.000.000 stuks. De achterkant van de munt is voorzien van het officiële portret van Koningin Elizabeth II en siert elke munt van de Royal Canadian munt. Voor aanvullende gegevens over deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” aanklikken. Bestellen kan gelijk door het product aan uw winkelwagen toe te voegen in onze beveiligde webshop. U kunt ons ook zonder afspraak in onze winkel bezoeken voor een persoonlijk advies.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage1.000.000
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)3,3
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Birds of Prey - Peregrine Falcon 2014 zilveren munt