Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Birds of Prey - Bald Eagle 2014 zilveren munt

U koopt de Bald Eagle 2014 zilveren munt uit de Birds of Prey serie van de Royal Canadian Mint. Deze prachtige munt staat in het teken van de Amerikaanse zeearend en is gemunt puur zilver met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Bekijk het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens.

Niet leverbaar

SKU
ZMMALE1T14BA

De 1 Oz Bald Eagle is een zilveren munt uit de nieuwe Birds of Prey serie van de Royal Canadian Mint. De Bald Eagle is de tweede van vier speciaal ontworpen munten met in de hoofdrol een aantal prachtige roofvogels. De verwachting is dat er twee Birds of Prey munten per jaar zullen verschijnen. Deze munt is de opvolger van de Peregrine Falcon die begin 2014 is verschenen. De laatste jaren heeft Royal Canadian Mint met groot succes dit soort miniseries op de markt gebracht. Het is dus te verwachten dat deze munt in trek zal zijn onder zowel beleggers als verzamelaars.

De munten van de Birds of Prey series
De zilveren Birds of Prey series bestaat uit een totaal van vier munten, die in het jaar 2014 en 2015 zullen verschijnen. Momenteel zijn de volgende munten uit deze serie verkrijgbaar:

  • 1 Oz Birds of Prey - Great Horned Owl 2015 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Red-tailed Hawk 2015 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Bald Eagle 2014 zilveren munt
  • 1 Oz Birds of Prey - Peregrine Falcon 2014 zilveren munt


Birds of Prey series: Bald Eagle 2014 zilveren munt

Fans van Royal Canadian Mint munten worden zeker niet teleurgesteld: deze zilveren munt bevat een gedetailleerde ontwerp van de welbekende American Bald Eagle. Deze prachtige zilveren munt is voorzien van een indrukwekkende illustratie van Amerikaanse zeearend door de lucht zwevend met een vis in zijn klauwen. Deze vogel is in 1782 het nationale symbool van de Verenigde Staten geworden.

De Bald Eagle 2014 nu bestellen
De Bald Eagle 2014 van de Birds of Prey serie wordt gemunt in de fijnste zilver en heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). De productielimiet van deze zilveren munt is door Royal Canadian Mint vastgesteld op 1.000.000 stuks. Het ontwerp aan de achterkant geeft het officiële portret van Koningin Elizabeth II weer. Aanvullende gegevens over deze munt treft u door het tabje “Extra Informatie” aanklikken. Bestellen kan gelijk door het product aan uw virtuele winkelwagen toe te voegen in onze beveiligde webshop. U kunt ook zonder afspraak onze winkel bezoeken om uw aankoop te doen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage1.000.000
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)3,3
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Birds of Prey - Bald Eagle 2014 zilveren munt