Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Birds of Prey - Red-tailed Hawk 2015 zilveren munt

De 1 Oz Red-Tailed Hawk 2015 is de derde zilveren afkomstig van de Birds of Prey serie. Deze munt staat in het teken van de rode havik welke in detail wordt afgebeeld. De munt is geslagen in 999,9 zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram.

Niet leverbaar

SKU
ZMMALE1T15RH

De 1 Oz Red-Tailed Hawk 2015 zilveren munt is de derde munt uit de inmiddels razend populaire Birds of Prey serie van de Royal Canadian Mint. Deze serie bestaat uit vier zilveren munten die over een periode van twee jaar verschijnen. Deze munten staan allemaal in het teken van bijzondere Canadese roofvogels. Zo is er in 2014 al de Peregrine Falcon en de Bald Eagle editie verschenen.

De munten van de Birds of Prey series
De zilveren Birds of Prey series bestaat uit een totaal van vier munten, die in het jaar 2014 en 2015 zullen verschijnen. De volgende munten uit deze serie verkrijgbaar:


Eigenschappen van de 1 Oz Red-Tailed Hawk 2015 zilveren munt

De 1 Oz Red-Tailed Hawk 2015 munt is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000. Het gewicht van 1 Troy Ounce komt overeen met 31,1 gram. De Red-Tailed Hawk is een havik die op vele plekken in Amerika voorkomt en gekenmerkt wordt door zijn opvallende staartveren. Deze vogel zien wij prominent terug op de voorzijde van de munt. De achterzijde van de munt geeft het portret van koningin Elizabeth II weer.

De 1 Oz Red-Tailed Hawk 2015 zilveren munt bestellen
U kunt direct deze fraai vormgegeven munt aan uw collectie toevoegen. Beschikbaar zowel als losse munt of per tube van 25 zilveren munten. Wees er snel bij want de productielimiet is vastgesteld op 1.000.000 stuks voor wereldwijd verkoop, welke geldt voor alle munten uit de Birds of Prey series. Voor aanvullende gegevens over deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” aanklikken.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)3,3
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Birds of Prey - Red-tailed Hawk 2015 zilveren munt