Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Monsterbox 1 Oz Australisch Kangoeroe zilveren munten (250 x 1 Troy Ounce)

De Monsterbox 1 Oz Kangoeroe bevat 250 zilveren munten uit een serie zilveren munten van The Perth Mint in Australië. De befaamde kangoeroe is verkrijgbaar als een zilveren uitgave, geslagen in 999,9 zilver in een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
ZMKAGA1TMB
€ 9.558,77
  • Koop 2 voor € 9.553,77 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 5 voor € 9.548,77 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 9.543,77 per stuk en bespaar 0.2%
Producent
  • The Perth Mint

Deze Monsterbox 1 Oz Australische Kangoeroe zilveren munten is afkomstig van een serie zilveren munten van The Perth Mint in Australië. De munt van het bekende munthuis geeft een uniek podium aan de majestueuze kangoeroe: één van de grootste buideldieren die vandaag de dag nog op aarde rondloopt en voornamelijk in Australië leeft. De kangoeroe wordt ook wel het nationale symbool van Australië genoemd en om dit nationale symbool te eren, heeft The Perth Mint deze zilveren munt ontworpen. U koopt hier een Monsterbox met een inhoud van 250 zilveren1 Oz Kangoeroe zilveren munt.

De voorzijde en achterzijde van de 1 Oz Kangoeroe zilveren munt
De voorzijde van de 1 Oz Kangoeroe zilveren munt is uitgerust met een indrukwekkende afbeelding van een springende kangoeroe. Meestal geeft munthuis The Perth Mint de dieren op hun zilveren munten een achtergrond met hun natuurlijke habitat, maar bij de 1 Oz Kangoeroe zilveren munt is hier bewust niet voor gekozen. Door de achtergrond van de springende kangoeroe vrij eenvoudig te houden, valt de kangoeroe namelijk extra goed op en zijn alle details uitgewerkt voor een realistisch ontwerp.

Algemene kenmerken van de 1 Oz Kangoeroe monsterbox zilveren munten
De 1 Oz Kangoeroe zilveren munt heeft een diameter van 40,6 mm en een dikte van 2.8 mm. De munt is vervaardigd uit fijn zilver met een hoge zuiverheid van 999,9/1000 en is hierdoor van zeer hoge kwaliteit. De munt heeft een edelmetaal gewicht van 1 Troy Ounce. Troy Ounce betreft een gewichtsmaat die internationaal gebruikt wordt voor edelmetalen als zilver en in feite hetzelfde als een standaard gewicht van 31,1 gram. Deze munt treft u maar liefst 250 keer terug in uw monsterbox, verdeeld over tubes met een inhoud van 25 munten.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2023 / 2024
Nominale waardeAU$ 1,- per stuk
Diameter (mm)40,6
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monsterbox 1 Oz Australisch Kangoeroe zilveren munten (250 x 1 Troy Ounce)