Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 Oz Lunar Series II Konijn 2011 zilveren munt

Deze 5 Oz Lunar Konijn munt heeft een gewicht van 5 troy ounce, ofwel 155,5 gram zuiver zilver. Het is geslagen voor het jaar 2011 om het Chinese jaar van het konijn te eren. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer productgegevens.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN5T11
€ 353,62
Producent
  • The Perth Mint

De zilveren 5 Oz Lunar Konijn 2011 is een bijzondere munt van de Lunar serie van munthuis Perth Mint: een serie met bijzondere munten die geheel in het teken staan van de Chinese astrologie. Bent u in het jaar van het konijn geboren en wilt u uw geboortejaar eren met een bijzondere munt van de beste kwaliteit? Dan kunt u de 5 Oz Lunar Konijn 2011 Zilver aanschaffen om het jaar van het konijn in de Chinese astrologie te eren.

Zuiver zilveren 5 Oz Lunar Konijn 2011
De 5 Oz Lunar Konijn 2011 zilveren munt is een bijzondere munt van hoge kwaliteit. Zo is de munt geslagen in de hoogste zuiverheid, namelijk een zuiverheid van 999/1000. Het gewicht van 5 Troy Ounce komt overeen met 155,5 gram. Daarnaast is de afbeelding op de munt in alle details is uitgewerkt, wat de munt ook nog eens een aantrekkelijke verzamelstuk maakt.

Uw 5 Oz zilveren Lunar Konijn munt kopen
Koop direct uw 5 Oz Lunar Konijn munt in het zilver. Een waardige toevoeging aan uw zilvercollectie en een wereldberoemde munt van topkwaliteit. Meer gegevens met betrekking tot actuele beschikbaarheid en levertijd van dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal155,5 gram | 5 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2011
Nominale waardeAU$ 8
Diameter (mm)65,6
Dikte (mm)5,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 Oz Lunar Series II Konijn 2011 zilveren munt