Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

De 5 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 is een van de pronkstukken uit de Lunar Serie II die in Australië wordt geslagen door Perth Mint. De Lunar Paard zilveren munt van 5 troy ounce komt uit de serie van de Chinese maankalender waarin 2014 in China uitgeroepen is tot het Jaar van het paard. De 5 ounce Lunar Paard zilveren munt is geslagen van 99,9 procent fijn zilver en weegt 155,5 gram.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN5T14
€ 235,08
Producent
  • The Perth Mint

De 5 Troy ounce 2014 Lunar Paard is de zevende munt uit de tweede Lunar reeks . Dit is een jaarlijks terugkerend serie waarin alle dieren uit de Chinese Lunar kalender voorkomen. Lunar munten worden geslagen in zowel goud als zilver en in een tal verschillende afmetingen. De zilveren versie van deze munt is vaak een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een eerste investering in de Lunar serie of voor wie zijn collectie wenst te diversifiëren. De 5 oz Lunar Paard weegt 155,5 gram en is geslagen in 99,9% puur zilver.

Kenmerken van het 5 Oz Lunar Series II Paard 2014
Dit indrukwekkende zilveren munt werd ontworpen in het teken van de zevende dier van de Chinese dierenriem. Op een munt van deze omvang, is het gedetailleerd ontwerp duidelijk te bewonderen. De munt schetst een verhaal van twee paarden die hun tocht hebben onderbroken om hun dorst te lessen bij een meer. Op de achtergrond ligt een ruige weide. De keerzijde van de munt is hetzelfde voor alle Lunars en wordt voorzien van een officiële portret van koningin Elizabeth II .

5 Oz Lunar Series II Paard 2014 van Perth Mint
De beroemde Perth Mint van Australië is een bekende productiehuis van zilver- en goudstaven en munten . Zowel de Lunar serie als andere bekend munt met een Australische thema, zoals de Koala en Kangoeroe Nugget, worden allemaal hier geproduceerd . De Perth Mint is een van de meest gerespecteerde productiehuizen in de wereld en bestaat al sinds 1899.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal155,5 gram | 5 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage31.232
Nominale waardeAU$ 8
Diameter (mm)65,6
Dikte (mm)5,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt