Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt

Koop nu de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt dit jaar voor het eerst uitgegeven in een gewicht van .9645 Troy Ounce (30 gram) zilver met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMCHPA30G16
€ 72,17

De 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt is een unieke zilveren munt die door de People's Bank of China geslagen wordt in opdracht van de Chinese overheid geslagen. De serie zilveren munten wordt al vanaf het jaar 1983 door de Chinese overheid uitgegeven en de munten van de serie worden als populair verzamelobject gezien. Verzamelt u deze serie zilveren munten, dan mag de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt zeker niet ontbreken in uw verzameling.

Kenmerken van de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt
De meeste zilveren munten hebben een gewicht van 1 Troy Ounce, maar de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt heeft een gewicht van .9645 Troy Ounce. Dit gewicht voor edelmetalen komt overeen met een gewicht van 30 gram en dit betekent dat de munt iets lichter is dan vorige edities van de zilveren munt. De munt heeft een zuiverheid van 999/1000 zilver en is van zeer hoge kwaliteit. De maximale oplage van deze munt is 8 miljoen stuks.
Als opdrachtgever van de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt, garandeert de Chinese overheid de kwaliteit en de zuiverheid van de zilveren munt. Koopt u deze munt, dan weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige munt aan uw verzameling toevoegt.

Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt

Op de voorkant van de zilveren munt ziet u een afbeelding van de panda in zijn natuurlijke leefomgeving. Omdat de panda en zijn leefomgeving in alle details op de munt verwerkt zijn, ziet de afbeelding op de munt er levensecht uit. Kijkt u naar de achterkant van de munt, dan ziet u een gedetailleerde afbeelding van de kaart van China, de zogeheten Temple of Heaven en een inscriptie in het Chinees. Deze inscriptie wordt in het Engels vertaald naar 'People's Republic of China', als een verwijzing naar de panda als het nationale symbool van het land.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal30 gram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Oplage8.000.000
Nominale waardeCYN 10,-
Diameter (mm)40,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30 gram Chinese Panda 2016 zilveren munt