Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

250 gram zilverbaar (LBMA)

U koopt hier een 250 gram zilverbaar. Deze zilverbaar wordt u aangeboden door een LBMA-geaccrediteerde smelter waardoor deze baar makkelijk weer te verkopen is. Gegoten in 99,9% puur zilveren met de stempels van de smelter. Zie het tabje "Extra Informatie" voor meer specificaties en plaats uw bestelling direct online.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU250G
€ 323,65
  • Koop 10 voor € 322,74 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 25 voor € 321,84 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 50 voor € 320,93 per stuk en bespaar 0.8%
  • Koop 100 voor € 320,02 per stuk en bespaar 1.1%

Deze 250 gram zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver door een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. De kwaliteit van deze zilverbaar wordt gewaarborgd door het keurmerk van de London Bullion Market Association (LBMA), zodat kwaliteit gegarandeerd is. Door de toegekende "Good Delivery" status is deze 250 gram zilverbaar weer wereldwijd makkelijk te verkopen aan professionele inkooporganisaties.

250 gram zilverbaar van een LBMA smelter
De 250 gram zilverbaar biedt uw zilverportefeuille diversiteit. Zo kunt u uw verzameling opbouwen uit zowel kleine als grote baren. In ons assortiment kunt u altijd gewicht vinden die aan u wensen voldoet. Zilverbaren zijn er verkrijgbaar in een reeks gewichten. Daarnaast bestaat er ook de zilveren CombiBar die u de mogelijkheid biedt om uw baar in kleinere stukjes te verdelen.

De 250 gram zilverbaar kopen
U kunt bij ons makkelijk zilverbaren kopen die uitsluitend afkomstig zijn van officiële LBMA-geaccrediteerde smelters. Deze accreditatie waarborgt de kwaliteit van het zilver die u koopt en garandeert dat uw baren gegarandeerd een 99,9% zilver zuiverheid hebben. Dit maakt het mogelijk om uw zilver met gemak wereldwijd te verhandelen. Uiteraard kunt u uw baar ook weer aan Goudpensioen verkopen. Plaats uw bestelling online of persoonlijk in onze winkel. Kijk voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal250 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 29 - 23
Hoogte (mm)circa 59 - 53
Dikte (mm)circa 16
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:250 gram zilverbaar (LBMA)