Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

De 2 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 is afkomstig uit de Lunar Serie II die geslagen wordt door Perth Mint Australia. In China staat het jaar 2014 in het teken van het paard en dit dier vormt dan ook de basis van het design van deze zilveren munt die van 99,9 procent fijn zilver is vervaardigd.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN2T14
€ 145,91
Producent
  • The Perth Mint

Zilver Lunar Series
De 2 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 is onderdeel van de Lunar serie II waarin elk jaar een ander dier centraal staat volgens de maankalender van China. Perth Mint heeft het paard als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van deze zilveren munt. Gemunt van 99,9% zilver, deze prachtige Lunar munt is een betaalbaar alternatief voor veel edelmetaal investeerders. Deze munt heeft ook een ander ontwerp dan de gouden 2014 Lunar Paard. Op de zilveren editie worden er twee paarden bij het water afgebeeld. Year of the Horse staat onder de afbeelding vermeld en er is nog een Chinees teken op aangebracht.

Kenmerken 2 oz zilveren munt Lunar Paard 2014
De 2 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 heeft een diameter van 55,60 millimeter en een dikte van 3,60 millimeter. Het gewicht van 2 oz of 2 troy ounce is gelijk aan 62,20 gram. Deze 2 oz zilveren munt heeft daarnaast een nominale waarde die vermeld staat op de achterzijde van 2 Australische dollar. Op de voorzijde van de munt is de Britse koningin Elizabeth II met kroon op afgebeeld op de munt te zien. De 2 oz Lunar Series II Paard zilveren munt 2013 is van puur zilver met een fijnheid van 999/1000. Elke zilveren munt wordt geleverd in zijn orginele capsule. U kunt nu uw bestelling plaatsen in onze veilige webshop.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal62,20 gram | 2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waardeAU$ 2,-
Diameter (mm)55,6
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt