Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

15 kilo zilverbaar (LBMA)

Deze 15 kilo zilverbaar wordt u nieuw aangeboden en op bestelling voor u gegoten. Smelter Umicore biedt u baren van de hoogste kwaliteit 999 zilver en met een "Good Delivery Status" van de London Bullion Market Association. Onder het tabje "Extra Informatie" treft u gegevens over de afmetingen en levertijd van dit product.

20 - 40 werkdagen levertijd

20 - 40 werkdagen levertijd

SKU
ZBU15000G
€ 17.491,69
  • Koop 10 voor € 17.467,49 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 17.455,39 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 50 voor € 17.443,29 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 100 voor € 17.431,19 per stuk en bespaar 0.3%

Deze 15 kilo zilverbaar is een grote baar met een zuiverheid van 99,9% puur zilver en wordt u aangeboden door een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Doordat deze producenten geaccrediteerd zijn door de LBMA, is zowel de kwaliteit als verhandelbaarheid van het zilver gegarandeerd. Zo kunt u moeiteloos uw zilver wereldwijd verkopen. Uiteraard kunt u uw baar in de toekmost weer aan Goudpensioen verkopen.

De 15 kilo LBMA zilverbaar kopen
Deze zilverbaar wordt gegoten in puur zilver volgens de strenge richtlijnen van de LBMA. Het zilver is voorzien van officiële stempels van de smelter en het formaat maakt deze baren makkelijk te stapelen. In ons assortiment treft u ook handzamer zilverbaren in kleiner gewichten, zoals de populaire 1 kilo en 5 kilo zilverbaren.

Uw 15 kilo zilverbaar van LBMA kwaliteit bestellen
U koopt direct en veilig deze 15 kilo LBMA zilverbaar door deze in onze webshop te bestellen. Voeg dit artikel aan uw winkelwagen toe en reken vervolgens af via internetbankieren. Tevens kunt u persoonlijk een bestelling voor zilverbaren in onze winkel plaatsen. Voor beschikbaarheid en afmetingen van dit product, klikt u op het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal15 kilogram
Zuiverheid999
VerpakkingGeen
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
Levertijd20 - 40 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:15 kilo zilverbaar (LBMA)