Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Wiener Philharmoniker 2009 zilveren munt

Koop direct de zilveren Wiener Philharmoniker 2009 munt uit Oostenrijk. De populairste zilveren munt van Europa. Deze munt is slechts beperkt verkrijgbaar. Plaats uw bestelling direct in onze webwinkel.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMWIPH1T09
€ 51,44
Producent
  • Munze Osterreich

De zilveren Wiener Philharmoniker 2009 wordt ook wel Vienna Philharmonic genoemd. Deze munt wordt jaarlijks uitgegeven door de Royal Austrian Mint. De eerste uitgave van deze munt verscheen in het jaar 2008. Doordat de Wiener Philharmoniker in 99,9% puur zilver wordt geslagen, staat deze munt bekend als de eerste zuivere zilveren beleggingsmunt van Europa.

De Wiener Philharmoniker 2009 kopen

Velen beschouwen deze munt als de Europese tegenhanger van de Canadese Maple Leaf, en de Wiener Philharmoniker een van de meest verkochte zilveren munten van afgelopen jaren. U koopt hier een Wiener Philharmoniker munt uit het jaar 2009. Deze munt is geslagen met een totale oplage van 9.014.800 stuks en is nu bij ons beperkt leverbaar. U kunt u bestelling meteen in onze webshop plaatsen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een munthoesje. Per 20 stuks komen ze in de orginale tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMünze Österreich AG
HerkomstOostenrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2009
Oplage9.014.800
Nominale waarde1,50 Euro
Diameter (mm)37
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Wiener Philharmoniker 2009 zilveren munt