Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Wiener Philharmoniker 2011 zilveren munt

Bestel hier de zilveren 1 Oz Wiener Philharmoniker 2011 munt uit Oostenrijk. Deze zilveren munt is de eerste beleggingsmunt geslagen in Europa met een zuiverheid van 99,9% zilver en geslagen ineen gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer gegevens over dit product.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMWIPH1T11
€ 52,10
Producent
  • Munze Osterreich

Deze 1 troy ounce zilveren Wiener Philharmoniker 2011 munt wordt door velen gezien als de Europese tegenhanger van wereldberoemde beleggingsmunten als de Canadian Maple Leaf en American Eagle. De Wiener Philharmoniker in het zilver bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de best verkopende zilveren muntenseries.

Belangrijkste kenmerken van de Wiener Philharmoniker 2011
De Wiener Philharmoniker 2011 zilveren munt komt rechtstreeks uit Oostenrijk. Deze wordt gemunt door de Austrian Mint waar er al in het eerste jaar van verschijnen bijna acht miljoen exemplaren zijn verkocht, terwijl er slechts 3 miljoen exemplaren stonden gepland! De Wiener Philharmoniker is dan ook de eerste zilveren munt met een nominale waarde die in Euro’s wordt uitgedrukt. Deze nominale waarde van € 1,50 is geldig als wettig betaalmiddel in Oostenrijk, alhoewel de waarde van het zilver veel hoger ligt.

Koop direct uw Wiener Philharmoniker 2011
Deze 1 Oz Wiener Philharmoniker 2011 zilveren munt heeft een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) zilver en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Kopen doet u eenvoudig en secuur in onze webwinkel. Aanvullende gegevens over deze munt treft onder het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een muntcapsule. Per 20 stuks komen ze in de orginale tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMünze Österreich AG
HerkomstOostenrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2011
Nominale waarde1,50 Euro
Diameter (mm)37
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Wiener Philharmoniker 2011 zilveren munt