Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Somalische Olifant 2017 zilveren munt

Deze zilveren 1 Oz Somalische Olifant 2017 is een uitgave van de Bavarian State Mint. De munt wordt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en weegt 1 Troy Ounce (31,1 gram). De zilveren munt wordt versierd met een afbeelding van een olifant tegen een Afrikaanse achtergrond. Meer informatie over dit artikel treft u door te klikken op het “Extra Informatie” tabje.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSOOL1T17
€ 78,11

Deze 1 troy ounce Somalische Olifant 2017 zilveren munt behoort tot de African Wildlife serie en is een uitgave van de Duitse Bavarian State Mint, welke ruim 800 jaar actief is. De munt verschijnt elk jaar en zilver en goud met een nieuw en uniek ontwerp van de Afrikaanse olifant. Dit jaar wordt er een olifant in een Afrikaans landschap afgebeeld met als achtergrond een palmboom en een hutje. De keerzijde blijft echter onveranderd, deze vertoont het gekroonde wapenschild van Somalië.

Somalische Olifant 2017 van puur zilver
Uw Somalië Olifant 2017 zilveren munt heeft een fijnheid van 999,9/1000 zilver. Het is geslagen in een gewicht van 1 Troy Ounce. Dit is een standaard meetgewicht voor edelmetalen en komt overeen met 31,1 gram. De munt heeft een nominale waarde welke uitgedrukt wordt in Shillings en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in Somalië.

Koop direct de zilveren Somalische Olifant 2017
De African Wildlife Somalische Olifant munt in het zilver is direct te bestellen in de Goudpensioen webshop of in onze winkel in Amsterdam. U kunt dit artikel aan de virtuele winkelwagen toevoegen en direct afrekenen via uw bank. Kies voor verzekerd verzenden of haal uw aankoop persoonlijk bij ons op. Voor beschikbaarheid, afmetingen en overige gegevens van deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantBavarian State Mint
HerkomstSomalië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Nominale waarde100,- Shillings
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Somalische Olifant 2017 zilveren munt