Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWAN1T16
€ 74,38

De 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt is een unieke zilveren munt die onder de serie Rwanda Wildlife Series van BH Mayer Mint valt. Deze serie wordt al vanaf het jaar 2008 geproduceerd en staat geheel in het teken van al het moois dat dit Afrikaanse land te bieden heeft. Zo wordt er op iedere munt binnen de serie een ander dier uit het land geëerd en staat de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt geheel in het teken van het stokstaartje. Deze munt is de achtste munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van 10.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt

De 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt is een zilveren munt met een gewicht van 1 Oz. Dit gewicht dat voor edelmetalen wordt gebruikt, komt overeen met een gewicht van 31,1 gram. De munt heeft een diameter van 40 millimeter en wat de munt zo populair maakt onder verzamelaars, is het feit dat de munt een zuiverheid heeft van 99,9 procent. Dit is de hoogste zuiverheid voor zilveren munten, wat betekent dat u met de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige zilveren munt in huis haalt.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt is uniek, simpelweg omdat de Rwanda Wildlife Series iedere keer een ander dier in het zonnetje zet op de munten binnen de serie. Op de voorzijde van de munt ziet u het silhouet van het continent Afrika en drie stokstaartjes in hun natuurlijke habitat. Deze stokstaartjes zijn zeer gedetailleerd afgebeeld en zeer nauwkeurig in de munt geslagen, waardoor de beestjes er erg realistisch uit zien. Draait u de munt om, dan ziet u de zegel van het land Rwanda.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Stokstaartje 2016 zilveren munt