Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWAN1T12
€ 101,72

De 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt is een uniek zilveren munt binnen de muntserie Rwanda Wildlife Series van BH Mayer Mint. Deze muntserie wordt uitgegeven sinds het jaar 2008 en staat geheel in het teken van het Afrikaanse land Rwanda. Om het land in het zonnetje te zetten, staan de munten in de serie iedere keer in het teken van een ander Afrikaans dier. Het dier dat op de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt in het zonnetje wordt gezet, is de majestueuze neushoorn. Deze munt is de vijfde munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 5.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige munt die in het jaar 2012 uitgegeven werd. De munt heeft een gewicht van 1 Oz, wat betekent dat de munt een gewicht heeft van precies 31,1 gram. Tevens is deze munt geslagen in een zuiverheid van 999/1000. Koopt u de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt, dan haalt u een uniek verzamelobject van hoge kwaliteit in huis.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt
Op de voorzijde van de munten binnen de Rwanda Wildlife Series ziet u altijd een silhouet van het continent Afrika. Op de 1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt, ziet u naast een afbeelding van dit continent ook een gedetailleerde afbeelding van twee neushoorns. Deze neushoorns worden in hun natuurlijke habitat afgebeeld, waardoor het plaatje er nog realistischer uit ziet. Op de achterzijde van de munt, ziet u het nationale en officiële wapen van Rwanda en een kleine tekst met onder andere de waarde van de zilveren munt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2012
Oplage5.000
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Neushoorn 2012 zilveren munt