Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt

Deze 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 is een zilveren munt uit de Rwanda Wildlife series. Geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en ontworpen met een afbeelding van een buffel en kalf. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje "Extra Informatie".

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWAN1T15
€ 85,64

De 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt is één van de munten van de unieke serie munten met de naam Rwanda Wildlife. Republiek Rwanda heeft deze serie munten in het leven geroepen in 2008, om de indrukwekkende en unieke natuur van dit Afrikaanse land te eren met tastbare voorwerpen van grote waarde. Het doel van de Rwanda Wildlife serie is het uitlichten van specifieke dieren die in het Afrikaanse land voorkomen, waarbij er ieder jaar een ander dier op een munt verwerkt wordt. Enkele munten die men al geslagen heeft om de natuur van het land te eren, zijn munten met een leeuw, een olifant en een antiloop. Bij de 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt, staat de buffel (Buffalo) centraal.

De zuiverheid van de 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt
Bij alle munten van de Rwanda Wildlife serie geldt dat deze munten worden geslagen in de hoogste zuiverheid van 999/1000. Dit geldt uiteraard ook voor de 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt, een munt die met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram) en de hoogste zuiverheid van zeer goede kwaliteit is. En omdat de munt maar in beperkte oplage wordt uitgegeven, is de munt een aantrekkelijk verzamelobject en is het zeker een aanrader om deze munt in uw verzameling op te nemen.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt
De voorzijde van de 1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt bevat een realistisch ontwerp van een indrukwekkend ogende buffel. Aan de achterzijde van de munt ziet u het wapen van Rwanda, waar elementen in verwerkt zijn die de eenheid van het land symboliseren. De munten in de serie Rwanda Wildlife worden allemaal geslagen met deze achterzijde, maar de voorzijde van de munten is bij iedere munt anders.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Buffalo 2015 zilveren munt