Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Mexican Libertad 2014 zilveren munt

De 1 oz Mexican Libertad 2014 in het  zilver is een zeer gewilde zilveren beleggingsmunt. Vooral bekend om het prachtige design en hoge 999,9  zuiverheid. De bijzondere munt wordt geproduceerd door Casa de Moneda de Mexico.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMELI1T14
€ 60,83
Producent
  • Casa de Mondeda de Mexico

De bijzondere 1 Oz Mexican Libertad 2014 zilveren munt wordt geslagen door het munthuis Casa de Moneda, een munthuis uit Mexico dat al vele jaren ervaring heeft met het slaan van de beste munten. De 1 Oz Mexican Libertad 2014 zilver munten worden al decennia door Mexico uitgegeven en worden zelfs als de oudste beleggingsmunten op de wereld beschouwd.

Ontwerp van de zilveren 1 Oz Mexican Libertad 2014
De voorzijde van deze zilveren munt is voorzien van een gedetailleerde afbeelding van de engel van de onafhankelijkheid. Deze engel draagt een zogeheten lauwerkrans: een krans die symbool staat voor de overwinning. In de andere hand houdt de engel een gebroken ketting, een symbool dat doorgaans verwijst naar vrijheid. De achterzijde van de munt bevat afbeeldingen van het Mexicaanse wapenschild in diverse variaties. Net als de voorzijde van de munt, zijn deze afbeeldingen in alle nauwkeurigheid en met alle details aangebracht op de munt.

Bestel direct uw 1 Oz Mexican Libertad 2014 zilveren munt
De Libertad munten worden wereldwijd herkend. De reden dat de 1 Oz Mexican Libertad 2014 zilver door veel verzamelaars besteld wordt, heeft onder andere te maken met de hoge puurheid van het zilver: 999,9 op 1000. En omdat de munt ook nog een zeer bijzonder ontwerp heeft, laat geen enkele verzamelaar deze munt links liggen. Deze zilveren munt is niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kan ook uitstekend als uniek cadeau worden geschonken.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantCasa de Moneda de México
HerkomstMexico
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waarde-
Diameter (mm)40
Dikte (mm)2,9
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Mexican Libertad 2014 zilveren munt