Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Mexican Libertad 2012 zilveren munt

De 1 oz Mexican Libertad 2012 munt in het zilver is geslagen door Casa de Moneda de Mexico. De munt staat vooral bekend om het prachtige design en de hoge 999,9 zuiverheid van het zilver. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer productgegevens.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMELI1T12
€ 68,31
Producent
  • Casa de Mondeda de Mexico

Bent u op zoek naar een bijzondere munt voor uw verzameling? Dan is de 1 Oz Mexican Libertad 2012 zilver wellicht iets voor u. Deze munt is erg geliefd onder verzamelaars en dit is niet voor niets. De munt heeft namelijk niet alleen een bijzonder ontwerp met de engel van de onafhankelijkheid, maar wordt bovendien beschouwd als de oudste beleggingsmunt ter wereld.

Mexican Libertad 2012: Mexicaans zilver
De 1 Oz Mexican Libertad 2012 zilver wordt uitgegeven door het munthuis Casa de Moneda: een munthuis in Mexico dat al vele jaren gespecialiseerd is in het slaan van de beste munten en de 1 Oz Mexican Libertad 2012 zilver zelfs al decennia lang uitgeeft. Alle Mexican Libertad munten kennen een zilver zuiverheid van 999,9 op 1000 en zijn dus van de beste kwaliteit. De 1 Oz Mexican Libertad 2012 zilver is dus niet alleen bijzonder door het ontwerp van de munt en het verhaal achter de munt, maar ook zeker door de hoge zuiverheid van de munt van het munthuis Casa de Moneda.

De Mexican Libertad 2012 zilveren munt kopen
Bent u op zoek naar een munt met een verhaal, dan is de 1 Oz Mexican Libertad 2012 zilver dus zeker een interessante verrijking van uw verzameling munten. U bestelt deze zilveren munt zeer eenvoudig online. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantCasa de Moneda de México
HerkomstMexico
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2012
Nominale waarde-
Diameter (mm)40
Dikte (mm)2,9
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Mexican Libertad 2012 zilveren munt