Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Mexican Libertad 1992 zilveren munt

De 1 oz Mexican Libertad 1992 munt is in het  zilver is geslagen door Casa de Moneda de Mexico. Deze munt staat vooral bekend om het prachtige ontwerp en de hoge 999,9  zuiverheid van het zilver. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer productgegevens en beschikbaarheid.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMELI1T92
€ 82,19
Producent
  • Casa de Mondeda de Mexico

De Mexican Libertad is al decennia lang een uitgave van de een van de oudste munten ter wereld – Casa de Moneda de Mexico. Deze munten worden geslagen in 999 fijn zilver. U koopt hier een zilveren Mexican Libertad geslagen in het jaar 1992 en bevat daarom sporen van zilver aanslag.

Ontwerp van de 1 Oz Mexican Libertad 1992
Het ontwerp van de zilveren Mexican Libertad is een eerbetoon aan het land zelf met aan de voorzijde een afbeelding van de Engel van Onafhankelijkheid – de Libertad. De engel draagt in haar rechterhand de zogenoemde lauwerkrans welke symbool staat voor overwinning. In de andere hand wordt een gebroken ketting vastgehouden, een symbool van de vrijheid.  De keerzijde van deze zilveren munt geeft het Mexicaanse wapenschild in verschillende variaties weer.

Bestel direct uw 1 Oz Mexican Libertad 1992 zilveren munt
Mexican Libertad munten worden wereldwijd herkend. En de reden dat deze zilveren munten door veel verzamelaars besteld wordt, heeft onder andere te maken met de hoge puurheid van het zilver: 999,9 op 1000. Door het bijzonder ontwerp heeft, laat geen enkele verzamelaar deze munt links liggen. Deze zilveren munt is niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kan ook uitstekend als uniek cadeau worden geschonken.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantCasa de Moneda de México
HerkomstMexico
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar1992
Nominale waarde-
Diameter (mm)36
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Mexican Libertad 1992 zilveren munt