Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf 2014 zilveren munt

De zilveren Maple Leaf 2014 munt is een uitgave van de Royal Canadian Mint en is geproduceerd in 999/1000 zuiver zilver. Voor het jaar 2014 is deze munt voorzien van de nieuwste veiligheidskenmerken, maar blijft trouw aan het oorspronkelijke ontwerp. Verkrijgbaar vanaf een enkele munt of als partijbestelling per tube of monsterbox.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T14
€ 74,30
Producent
  • Royal Canadian Mint

De zilveren Canadese Maple Leaf 2014 wordt beschouwd als een van de mooiste belegginsmunten ter wereld en is, sinds de invoering in 1988, een extreem populaire muntenserie. De Maple Leaf staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een zuivere zilvergehalte van 999/1000. Producent Royal Canadian Mint, brengt deze munt ook uit de markt met een vrijwel identiek design maar dan geslagen in zuiver goud. Daarnaast zijn er ook Maple Leafs verkrijgbaar in palladium en platina. De zilveren versie wordt elk jaar opnieuw uitgebracht en wordt gemunt in het gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Canada Maple Leaf 2014 ontwerp
Het ontwerp van de Canadian Maple Leaf voor het jaar 2014 is zichtbaar anders dan de voorgaande jaren. Hoewel de munt zeer herkenbaar blijft, zijn er wel een aantal noemenswaardige aanpassingen doorgevoerd. Wat meteen opvalt zijn de met laser aangebrachte ribbels op zowel de voor- als achterkant van de zilveren munt. Naast deze verandering, heeft Royal Canadian Mint een veiligheidsembleem in de vorm van een klein esdoornblad. Dit embleem is al enkele jaren toegepast bij de gouden Maple Leaf, maar is in 2014 voor het eerst op de zilveren versie aangebracht. Hierdoor is deze munt op de allerhoogste niveau beschermd tegen vervalsing.

Zilver Maple Leaf 2014 kopen
De zilveren Maple Leaf wordt wereldwijd gekocht door zowel verzamelaars als door beleggers in zilver. De munt is uitstekend om in grote partijen opgeslagen te worden en is bij ons verkrijgbaar als zowel losse munt als per tube van 25 munten. Zeer grote partijen kunnen voordelig worden besteld in de vorm van een Maple Leaf monsterbox met een inhoud van 500 zilver Maple Leaf munten. Uw order kan geplaatst worden via onze webshop of in onze winkel. Levering vindt plaats via verzekerde post of u kunt uw aankopen persoonlijk bij ons komen afhalen in Amsterdam.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage29.245.000
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)3,1
Dikte (mm)38
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2014 zilveren munt