Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt

De 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 wordt geslagen door Royal Australian Mint en is een waardevol object voor verzamelaars, maar kan ook perfect gekocht worden om als geschenk te worden weggegeven. De 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 komt uit de Lunar serie II en heeft slang als prominenten afbeelding in verband met de Chinese maankalender. 2013 is namelijk in China het Jaar van de Slang.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1T13
€ 89,10
Producent
  • The Perth Mint

De 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 is een prachtig exemplaar uit de Lunar serie II, waarvan de munten geslagen worden in Australië door Royal Australian Mint. De munten kennen het hoogste zuiverheidgehalte aan zilver van 99,9 procent en staan bekend om het schitterende design. 2013 is volgens de Chinese maankalender het Jaar van de Slang en dat is ook de reden waarom de slang de basis van het design vormt op de voorzijde van de 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013.

Kenmerken 1 oz zilveren munt Lunar Slang 2013
De 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 beschikt over meer kenmerken dan alleen de prachtige afbeelding van de om een tak gekronkelde slang. Onder de afbeelding van de slang staat ‘Year of the Snake’ vermeld en op de achterzijde van de munt is onder meer de nominale waarde te vinden. Deze bedraagt 1 Australische dollar. Verder staat koningin Elizabeth II met kroon eveneens op de achterzijde van de 1 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 afgebeeld en is daar ook het gewicht en de zuiverheid van de zilveren munt te vinden. 1 Oz zilveren munt Lunar Slang 2013 heeft een diameter van 45,10 millimeter en een dikte van 2,60 millimeter.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Oplage300.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)45,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt