Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 munt in het zilver. Onderdeel van de Lunar serie I van de Perth Mint in Australië. De munt staat in het teken van het Chinese dierenriem. Meer gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T10
€ 166,84
Producent
  • The Perth Mint

Bent u op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw verzameling munten en wilt u alleen munten van de beste kwaliteit? Schaf dan de 1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt aan, een kwalitatief hoogwaardige zilveren munt van munthuis Perth Mint. Perth Mint is een munthuis die onder verzamelaars bekend staat als één van de beste producenten van zilveren munten.

Maak kennis met de Lunar Serie I: 1 Oz Tijger 2010
De 1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Serie I van Perth Mint. Deze serie staat in het teken van de Chinese astrologie en bestaat uit diverse munten met dieren die in de Chinese astrologie voorkomen. Omdat de tijger bij het jaar 2010 in de Chinese astrologie hoort, is de afbeelding van de tijger overgenomen op de 1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt.

Ontwerp van de 1 Oz Lunar Tijger 2010 zilveren munt
Tijgers worden door de Chinese astrologie gezien als onverschrokken, energiek en het toonbeeld van leiderschap. Deze kenmerken van dit bijzondere dier zijn dan ook door Perth Mint overgebracht op de 1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt, door de tijger in zijn natuurlijke omgeving af te beelden en zijn unieke eigenschappen in alle details op de munt uit te werken. De munt heeft een gewicht van 1 Oz, ook wel 1 Troy Ounce genoemd. Dit edelmetaalgewicht staat gelijk aan een gewicht van 31,1 gram zilver.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2010
Oplage56.077
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Tijger 2010 zilveren munt