Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt

Bestel direct uw 1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt. Onderdeel van de populaire serie van de Australische Perth Mint en geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T09
€ 157,66

De 1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige zilveren munt van munthuis Perth Mint, een populair munthuis in Australië. De zilveren munt is één van de vele munten van Munthuis Perth Mint die onder de Lunar Serie I valt: een serie die geheel in het teken staat van de Chinese dierenriem die bij de Chinese astrologie hoort. De munt heeft een zuiverheid van 999/1000 en een edelmetaalgewicht van 1 Oz of 1 Troy Ounce. Dit gewicht komt overeen met een gewicht van 31,1 gram.

Verrijk uw verzameling met de 1 Oz Lunar Series I Koe 2009
Eén van de dieren in de Chinese dierenriem van de Chinese astrologie, is de koe. Mensen die in het jaar van de koe geboren zijn, worden eigenschappen toegekend als principieel, zachtaardig en geduldig. Bent u in het jaar van de koe geboren? Dan is de 1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt een interessante aanvulling van uw muntenverzameling.

1 Oz Koe 2009 zilveren munt: hoogwaardig zilver
Schaft u een munt aan van Perth Mint, dan belegt u in feite in edelmetaal. De munten van Perth Mint zijn namelijk niet alleen van de beste kwaliteit en de hoogste zuiverheid, maar worden bovendien maar in kleine oplages uitgegeven. Schaft u de 1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt aan, dan investeert u dus in een zeldzame zilveren munt van de beste kwaliteit en de hoogste zuiverheid zilver.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2009
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Koe 2009 zilveren munt