Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt

Koop direct uw 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt. Deze munt is onderdeel van de populaire Lunar serie van de Australische Perth Mint. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T06
€ 179,61
Producent
  • The Perth Mint

De 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt is één van de unieke, bijzondere en kwalitatief hoogwaardige munten van munthuis Perth Mint: een Australisch munthuis dat zich al vele jaren bezig houdt met het slaan van de beste zilveren munten. Bent u op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw verzameling? Dan is de 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt wellicht iets voor u.

Een zeldzame munt van de Lunar Serie I
De 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt is een munt van de zogeheten Lunar Serie I van Perth Mint. Deze munt staat in het teken van de Chinese dierenriem en omdat het jaar 2006 het jaar van de hond is, heeft de hond een prominente rol gekregen op deze zilveren munt. De 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt is uitgegeven in een kleine oplage, dus als u op zoek bent naar een zeldzame munt en een goede belegging in de markt van edelmetaal is deze munt zeker een aanrader.

Een munt met de hoogste zuiverheid van de markt
Perth Mint staat bekend om het feit dat dit munthuis alleen munten slaat in de hoogste zuiverheid. Zo heeft de 1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt een zuiverheid van 999/1000, ofwel de hoogste zuiverheid op de markt van zilveren munten. Verder heeft de munt een gewicht van 1 Troy Ounce, ofwel 31,1 gram aan het beste zilver.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2006
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Hond 2006 zilveren munt