Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

De 1 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 is van puur zilver met een fijnheid van 999/1000. Elke munt wordt geleverd in zijn orginele capsule. Deze munt is veilig online te bestellen via onze webshop.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1T14
€ 69,12
Producent
  • The Perth Mint

Lunar Series II in het zilver
De 1 Troy Ounce zilver Lunar Paard wordt geproduceerd in een maximale oplage van 300,000 exemplaren. Hierdoor kent deze munt een verzamelwaarde en is erg in trek als een collector’s item. Goudpensioen verkoopt ook de grotere 2 Troy Ounce zilver versie, waar het ontwerp van deze munt misschien zelfs beter tot zijn recht komt. Beide munten zijn te bestellen in onze webshop en worden onder de margeregeling verkocht, wat betekent dat u geen BTW betaalt.  Deze prachtige Lunar munt is een betaalbaar alternatief voor veel edelmetaal investeerders.

Kenmerken van 1 oz Lunar Paard 2014
De 1 oz Lunar Paard kenmerkt zich door een diameter van 45,10 millimeter en een dikte van 2,60 millimeter. Het gewicht van 1 Troy Ounce is gelijk aan 31,10 gram 99,9% fijn zilver. Deze munt heeft ook een ander ontwerp dan de gouden 2014 Lunar Paard. Op de zilveren editie worden er twee paarden bij het water  afgebeeld.  Year of the Horse staat onder de afbeelding vermeld en er is nog een Chinees teken op aangebracht. . De andere zijde van het Lunar Paard geeft het portret weer van de Britse Queen Elizabeth II, een ontwerp van Ian Rank-Broadley.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage300.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)45,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt