Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt

De 1 Oz Kookaburra 2016 is een zilveren munt met een uniek ontwerp en uitgeven in een beperkte oplage. Deze munt staat volledig in het teken van de Australische lachvogel en bevat 31,1 gram aan puur zilver. Meer gegevens treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKOBU1T16
€ 87,28
Producent
  • The Perth Mint

De 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt is de nieuwste variant van de zilveren munt van The Perth Mint die ontworpen is om de exotische Kookaburra te eren. De munt is gemaakt van een fijn zilver met een zuiverheid van 999.0/1000 en is hierdoor zeer geliefd onder verzamelaars van zilveren munten. Meer over de 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt, leest u in onderstaande productomschrijving.

De afbeeldingen op de 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt
De 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt biedt een podium aan de Australische Kookaburra. Dit is een exotische vogel die in het land symbool staat voor de Australische Outback en een belangrijke rol speelt in Australië. Om de vogel te eren met een zilveren munt, bevat de voorzijde van de zilveren munt een unieke afbeelding van de exotische vogel in zijn natuurlijke habitat in Australië. De achterkant van de munt bestaat uit een levensechte afbeelding van koningin Elizabeth II. Door de gedetailleerde afbeeldingen op zowel de voorkant van de munt als op de andere kant van de munt, heeft de 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt een kwalitatief hoogwaardige en opvallende uitstraling.

Algemene informatie van 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt
Het edelmetaal gewicht van de 1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt is 1 Troy Ounce, ook wel 1 Oz genoemd. Dit gewicht voor edelmetalen is hetzelfde als een waarde van 31,1 gram. De munt heeft een diameter van 40,6 mm en is 2,8 mm dik. De munt wordt uitgegeven door munthuis The Perth Mint in een oplage van slechts 500.000 stuks, wat de Kookaburra serie tot een interessant verzamelobject voor liefhebbers van munten van zilver maakt. De munt wordt uitgegeven aan het einde van 2015 en behoort tot de 2016 serie van The Perth Mint.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Australian Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,6
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Kookaburra 2016 zilveren munt