Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 zilveren munt

De 1 oz Fiji Taku Zilver is een munt van puur zilver en geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. De zilveren munt is in het jaar 2013 in een wereldwijd beperkte oplage geslagen van in totaal 350.000 exemplaren. De munt 1 oz Fiji Taku is dan ook een fantastisch beleggingsobject en kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMFITA1T13
€ 68,48

Zeer beperkt leverbaar! OP=OP

De 1 oz Fiji Taku Zilver is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt de munt uniek en uiteraard ook waardevol, zodat de munt prima als een investering gekocht kan worden. De 1 oz Fiji Taku Zilver kan echter ook uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd. In totaal wordt er in 2013 een aantal van 350.000 munten geslagen. De 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel FJ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Schildpad afgebeeld op 1 oz Fiji Taku Zilver 2013
De naam die aan de 1 oz Fiji Taku zilver is toegekend is afkomstig van de combinatie van de Fiji eilanden en de lokale bewoners die de afgebeelde schildpad daar Taku noemen. De schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende positie en wordt omringd door luchtbellen. Op de andere zijde is het wapenschild van Fiji te zien dat bescherming krijgt van twee in originele kledij inheemse bewoners van de eilanden. U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt die in een beperkte oplage is geslagen en meteen online bestelling bij Goudpensioen.nl.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstFiji
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Oplage350.000
Nominale waardeFJ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,25
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Fiji Taku schildpad 2013 zilveren munt