Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Schildpad 2017 zilveren munt

De 1 oz Niue Schildpad 2017 zilver is een munt van puur zilver en geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. Deze munt uit 2017 is dan ook een fantastisch zilverobject, maar kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMFITA1T17
€ 55,50

De 1 oz Niue Schildpad 2017 zilveren munt is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt jaarlijks door het munthuis geslagen. Deze 1 oz Fiji Schildpad 2017 kan uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd of gekocht worden als fysiek zilveren object. Deze 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel FJ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Afbeelding op 1 oz Niue Schildpad 2017 Zilver
De naam die aan de 1 oz Niue Schildpad 2017 zilveren munt is toegekend is gekoppeld aan Niue. De schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende positie en wordt omringd door luchtbellen. Op de keerzijde is het portret van Koningin Elizabeth II te zien.

De 1 oz Niue Schildpad 2017 kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt door meteen uw bestelling online te plaatsen. U ontvangt een zilveren munt in gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram), geslagen in het jaar 2017. Meet gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2017 zilveren munt