Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Britannia 2014 zilveren munt

De 2014 zilver Britannia munt is vervaardigd uit 99,9% fijn zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram. De munt wordt nieuw geleverd en is eenvoudig online te bestellen of kan gekocht worden in onze winkel.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMBRIT1T14
€ 56,24
Producent
  • The Royal Mint

Zilveren Britannia 2014
De 1 Oz Britannia is de zuiverste zilveren munt afkomst uit Groot-Brittannië en is een product van Royal Mint. Het wordt gemunt in 999/1000 fijn zilver en heeft een nominale waarde van 2 GBP. Zijn intrinsieke waarde ligt echter veel hoger gezien deze munt een gewicht heeft van 1 Troy Ounce oftewel 31,10 gram zilver.

Kenmerken van de Britannia
Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze zilveren munt. Op de achterzijde zien wij een iconische afbeelding van Britannia met haar helm en schild. De andere kant van de munt bevat een modern portret van de Britse koningin Elizabeth II. U ontvangt een niet gecirculeerde munt uit 2014 die tot in puntjes netjes is afgewerkt. U kunt deze munt eenvoudig bestellen in onze online webshop of in onze winkel in Amsterdam.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Royal Mint
HerkomstVerenigd Koninkrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waardeGBP 2,-
Diameter (mm)38,6
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Britannia 2014 zilveren munt