Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Kilo Lunar Series II Haan 2017 zilveren munt

De 1 Kilo Lunar Haan 2017 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2017 staat geheel in het teken van de haan die op deze munt is gedrukt. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999,9/1000 en een gewicht van 1 Kilo. Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1K17
€ 1.303,83
Producent
  • The Perth Mint

De zilver 1 Kilo Lunar Haan 2017 munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande jaren, wordt deze munt beperkt geslagen. De verwachting is dus ook dat deze munt in de loop van de tijd vrijwel overal zal uitverkopen. Wees er dus snel bij om deze munt aan uw collectie toe te voegen. De 1 Kilo Lunar Haan 2017 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en weegt 1 Kilo (1000 gram).

Ontwerp van de 1 Kilo Lunar Haan 2017
De Lunar series wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en is bekend om het gedetailleerd ontwerp van de munten. Het is geïnspireerd door de beelden uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een specifiek beest wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2017 staat dit ontwerp volledig in het teken de tiende symbool uit deze cyclus: de haan. Op deze zilveren munt wordt een haan, een kip en drie kuikentjes afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Rooster”.

De 1 Kilo Lunar Haan 2017 munt in het zilver kopen
U koopt de 1 Kilo Lunar Haan 2017 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren Lunar Haan 2017 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Nominale waardeAU$ 30,-
Diameter (mm)100,6
Dikte (mm)14,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Kilo Lunar Series II Haan 2017 zilveren munt