Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt

Deze bijzondere 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt is een speciale uitgave van The Royal Canadian Mint. Geslagen in een hoge zuiverheid 999,9/1000 zilver en met een gewicht van maar liefst 1,5 Troy Ounce (46,65 gram). Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMML1.5T15
€ 91,23
Producent
  • Royal Canadian Mint

De 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige munt van het gerenommeerde munthuis The Royal Canadian Mint. De munt wordt ook wel The SuperLeaf genoemd door specialisten en dit is niet voor niets. Zo heeft de munt niet alleen een indrukwekkend hoge zuiverheid van 999,9/1000, maar bevat de munt bovendien 50 procent meer puur zilver dan vergelijkbare zilveren munten met een esdoornblad.

Ontwerp van de 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt
De 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt heeft een voor- en achterzijde met unieke ontwerpen. Zo bevat de voorzijde van deze zilveren munt een afbeelding van een trio esdoornbladeren: een symbool dat al vanaf de achttiende eeuw wordt gebruikt als het symbool van Canadezen. Omdat het esdoornblad zo veel waarde heeft voor Canadezen, is het blad in indrukwekkende details op de munt verwerkt. Hierdoor heeft het blad een opvallende en indrukwekkende uitstraling en is de munt zeer populair onder verzamelaars van zilveren munten. De andere kant van de munt bevat een afbeelding van koningin Elizabeth II. De 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt is niet de enige munt die deze afbeelding op de achterkant van de zilveren munt heeft staan, want ook andere munten van munthuis The Royal Canadian Mint zijn van deze indrukwekkende afbeelding voorzien.

Kenmerken van 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt
De 1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt weegt 1,5 Troy Ounce. Dit is een standaard gewicht voor edelmetalen dat overeen komt met het gewicht van 46,65 gram aan zilver. De munt heeft een diameter van 38 mm en is in Canadese dollars uitgedrukt als 8 dollar waard. The SuperLeaf wordt door veel verzamelaars van zilveren munten gezien als onmisbaar verzamelobject door de hoge kwaliteit van de munt en het gedetailleerde ontwerp op de voor- en achterzijde van de munt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal46,65 gram | 1,5 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeCA$ 8,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)4,5
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1,5 Oz Multi-Maple Leaf 2015 zilveren munt