Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1/2 Oz Lunar Series II Geit 2015 zilveren munt

De 1/2 Oz Lunar Geit 2015 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Series II en geïnspireerd door de  Chinese dierenriem. Deze munt bevat zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt een halve Troy Ounce (15,55 gram). Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1/2T15
€ 35,61

Deze zilveren 1/2 Oz Lunar Geit 2015 munt is onderdeel van de jaarlijks terugkerende Lunar Series II uitgegeven door Perth Mint in Australië. Lunar munten zijn al jaren populair en worden over de hele wereld verhandeld door beleggers en verzamelaars van speciale zilveren munten. De zilver 1/2 Lunar Geit 2015 is geslagen met een zuiverheid van 999/1000 zilver en weegt een halve Troy Ounce, oftewel 15,55 gram.

Ontwerp van de 1/2 Oz Lunar Geit 2015
Het ontwerp van de zilver 1/2 Oz Lunar Geit munt is geïnspireerd door beelden afkomstig van de Chinese dierenriem. Hierin staat de geit symbool voor het jaar 2015. De geit is de achtste symbool uit deze cyclus die 12 verschillende dieren kent. De munt wordt versierd door een illustratie van een kudde grazende geiten. Hieronder staat de tekst: “Year of the Goat”. De keerzijde laat het portret zien van Koningin Elizabeth II.

Koop meteen uw 1/2 Oz Lunar Geit 2015 munt
De halve ounce zilver Lunar Geit munt is meteen te bestellen in onze webwinkel. Lunar munten worden jaarlijks door Perth Mint in een beperkte oplage gemunt en zijn daarom verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Voeg daarom deze munt direct aan uw collectie toe. Betalen doet u veilig via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Overige gegevens met betrekking tot deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal15,55 gram | 1/2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)36,6
Dikte (mm)2,3
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series II Geit 2015 zilveren munt