Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz rhodiumbaar (31,1 gram)

Deze 1 Oz Rhodiumbaar is gemaakt van één van de zeldzaamste en tevens duurste metalen ter wereld. U koopt dit zilverwit metaal in vorm van een baar in een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over dit product en de verwachte levertijd treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
RHB31.1

Breidt uw metaalverzameling uit met deze 1 Oz Rhodiumbaar. Rhodium is een zeer hard zilverwit overgangsmetaal. Dit metaal is hierdoor zeer vergelijkbaar met platina en palladium. Vanwege zijn zeldzaamheid en brede toepassing in de industriële sector is Rhodium ook één van de duurste metalen op aarde. Daarnaast is Rhodium harder dan goud, zilver, platina en palladium. Bovendien heeft het de hoogste thermische en elektrische geleidbaarheid van de platinametalen.

1 Oz Rhodiumbaar: een metaal van vele toepassingen
Rhodium wordt gebruikt in katalysatoren, maar wordt daarnaast vaak toegepast als een coating voor juwelen, brilmonturen en klokken. Men treft rhodium ook terug in laboratorium apparatuur, verwarmingselementen en thermokoppels. Vanwege de sterk reflecterende vermogen wordt dit metaal soms gebruikt in de productie van hoge-kwaliteit spiegels. Met de 1 Oz Rhodiumbaar koopt u dus een veelzijdig metaal van grote industriële nut. Het gewicht van 1 Troy Ounce komt overeen met 31,1 gram rhodium.

Bestel uw 1 Oz Rhodiumbaar
Koop de 1 Oz Rhodiumbaar direct in onze webshop. Plaats uw bestelling door dit product aan uw winkelwagen toe te voegen en reken vervolgens veilig af via iDeal of via een bancaire overboeking. U bent tevens zonder afspraak welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van deze order. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd direct van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalRhodium
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz rhodiumbaar (31,1 gram)