Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf palladium munt (diverse jaren)

De 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt wordt met de hoogste kwaliteit geslagen door Royal Canadian Mint in Canada en heeft de hoogste zuiverheid van 999,5 puur palladium. De palladium munt met de afbeelding van de over de hele wereld bekende Maple Leaf heeft een gewicht van 31,10 gram en heeft een nominale waarde van 50 dollars. Aan de andere zijde van de 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt staat koningin Elizabeth II zonder kroon afgebeeld.

Niet leverbaar

SKU
PDMALE1T-H
Producent
  • Royal Canadian Mint

De 1 troy ounce Maple Leaf palladium is een munt die over de hele wereld bekend is en kan als beleggingsmunt dienen of aangekocht worden als een verzamelobject voor muntverzamelaars. De 1 troy ounce Maple Leaf Palladium munt wordt door Royal Canadian Mint in Canada met de hoogste zuiverheid van 999,5 palladium geslagen en kent een hoge kwaliteit. De 1 troy ounce munt van palladium heeft een gewicht van 31,10 gram, een diameter van 34 millimeter en kent een dikte van 3,56 millimeter. De nominale waarde van 50 dollars staat op de munt vermeld net als het jaar waarin de munt geslagen is.

Kenmerken 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt
De 1 troy ounce Maple Leaf palladium is een munt die over een aantal zichtbare eigenschappen beschikt, zoals de afbeelding van de Maple Leaf waar de munt ook naar vernoemd is. De Maple Leaf is een esdoornblad en staat over de hele wereld bekend als het symbool van de vlag van Canada. Het gewicht van de 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt staat afgebeeld op dezelfde zijde net als de zuiverheid van palladium. Koningin Elizabeth II staat op de andere kant van deze munt en is afgebeeld zonder kroon. Op die zijde staat verder het jaartal van productie en de nominale waarde vermeld.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalPalladium
Zuiverheid999,5
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Nominale waardeCA$ 50,-
Diameter (mm)34
Dikte (mm)3,6
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf palladium munt (diverse jaren)